Mit vettetek a párotoknak születésnapjára?
Pár hónapja vagyok vele együtt de elképzelésem sincs mit vehetnék neki. Borzasztó vagyok ajándékozásban..
Nem szeretnék páros ajándékot, sem tisztálkodó szert venni, a közös kép keretben pedig olyan sablonos..
Ti mit vennétek/vettetek a párotoknak?
15/L, srác is 15
Ez nagyon függ a körülményektől. Te ismered a párod.
Én is pocsék vagyok ajándékozásban, úgyhogy évtizedek óta soha, senkinek nem adok ajándékot soha (kivéve, ha esetleg remek ötletem támad, de nem szokott). Senkinek semmi baja vele. A párom ugyanilyen, úgyhogy szimmetrikus a dolog, bár a szülinapomra egy időben mindig tortát sütött nekem, répatortát, olyan gazdagot, hogy rá kellett szólnom, hogy a tésztátis érezni akarom, nemcsak a diót és aszalt gyümölcsöt :) Én nagyon örültem neki s fordítva is ez van, mivel ő is édesszájú és én is tudok sütni.
Egy minőségi csoki is jó lehet, ha csokiimádó...
Nem ehető tárgyakat nem tudok mondani, mert nagyon emberfüggő. Nincs az a dolog, ami mindenkinek jó ajándék.
15 éves fiúnak?
Hát ebben az életkorban szerintem egész nap gépeznek. Meg a fiúk/férfiak kb. semminek nem örülnek csak a drága dolgoknak pl. számítógép vagy ahhoz kapcsolódó játék, kiegészítő, mélynyomó, autó, autófelszerelés, hobbijukhoz drága dolgok stb. És mivel erre nagyon keveseknek futja így mindig apróságokat kapnak pl. zokni, tusfürdő, póló...
Szerintem még a póló lehet egyedi ha ismered, hogy egy általa kedvelt dolog logóját nyomatod rá. Ez még annyira nem is drága talán.
Amúgy meg ha nem akarsz ennyit se költeni, akkor készíts saját kezeddel valamit vagy vegyél egy csokit.
Hát ha mondjuk van olyan amit nagyon szeret például sport vagy zenekar és akkor a zenekarhoz lehetne neki polót csináltatni. Nem tudom, hogy a tortát ki veszi, de ha te vennéd akkor ma már készítenek ilyen formázzott tortákat (pl.: autó formájú meg láttam olyat, hogy egy fatörzs és bele volt vésve két kezdőbetű és egy átszűrt szív). Én például örülnék kézzel készített ajándéknak is, de nem tudom, hogy tetszene a barátnődnek...
Vagy elvihetnéd valahová, beülnétek enni vagy mozizni...
Remélem tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!