Apósomnak születésnapjára valami különleges ajándékot szeretnék venni. Tudnátok ajánlani valami nem túl drága, de mégis szép, különleges ajándékot?
Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 23:37
1/5 anonim válasza:
Nézz körül ezen az oldalon. Több dolgot is találhatsz. Pl: lábtörlő....
2/5 anonim válasza:
A bor szerintem jó ajándék egy férfinak.
Vannak olyan borok, aminek az üvegére ráteszik a számot is, szóval évek múltán is emlékezetes lesz :)
3/5 anonim válasza:
Istenem, de hát miféle ember? - azért az ajándék az a személynek szól.
Én pl nem iszok semmi alkoholt, nem vagyok oda a bor ajándékokért, bármilyen márkák, akkor sem.
Ha barkácsolós ember, tán valami ügyes kisgép, ha professzor meg valami zene, ha sportol, akkor valami kütyü, ami pulzust mér, vagy lépésszámot....
5/5 anonim válasza:
Hát szóval attól függ mivel foglalkozik. A szerint vegyél neki ajándékot. esetleg pezsgőt, kávét.
Esetleg a keresőbe írd be hogy ajándék férfiaknak. Valamit biztosan találsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!