Milyen szülinapi tortát vennétek fiú 20 éves szülinapjára és honnan?
elnézést. budapest belvárosa legjobb lenne a 61-6 os villamosok által behatárolt körnél 1 kilométernél nagyobb körön belül. plusz a 17-es villamos vonala mentén szintén 1 km-el bővitett területen.
és nyilván cukrászda de vennek rossz tapasztalataim ahol egyszerüen nem elég finom a torta mert kontárok.
ettem már ugyanolyan nevű és hasonló kinézetű tortákat és volt hogy ég és föld volt a különbség.
A Bécsi úton van a Zazzi. Nagyon finom süteményei vannak, lehet egész tortát is rendelni. Egyetlen gond van vele, a kiszolgáló hölgy feltehetőleg be van oltva jókedv ellen, mert mindig mufurc. Ettől függetlenül érdemes onnan rendelni tortát, személyes kedvencem a ribizlis-mákos.
Ha finom tortát szeretnél, akkor nem számít hogy hol van a cukrászda. Előre meg kell rendelni és taxival elhozni. Vagy a szülinapi bulit a cukrászdában kell tartani. A Zilában pl van asztalfoglalás.
Az én kedvenc cukrászdáim:
Zila kávéház
(Több ország tortája díjat nyertek)
Daubner cukrászda
(Tökéletes de nem izgalmas sütemények és torták)
Vári cukrászda
(Nagyon finom fagylaltok és parfétorták. A hagyományos tortáik nem olyan finomak)
Sport cukrászda
(Bár igaz a tortáit nem kóstoltam, de szerintem itt készítik a város legjobb flódniját.
Nekem jobban ízlik mint a Rachelé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!