Mit vegyek 7 éves unokahugomnak szülinapjára? (Sürgős)
Április 28-án lesz a születésnapja, és én még semmit nem vettem neki. Másik unokanővére mindig jobb ajándékot vesz neki, most én ks vmi nagyon jót szeretnék.
Előre is köszi minden segítséget.:)
Szia.
Szeret rajzolni és színezni.
De inkább olyanokat szeret amivel az udvaron lehet játszani.
Jaa...és egyébként vidéken laknak.
hát..nem is tudom..az a baj,hogyha belegondolok,hogy én ennyi idős koromban minek örültem volna (13 éve) nembiztos,hogy ő is :D nem tudom,hogy a másik unokatesója miket szokott neki ajándékba adni,de esetleg ha nem egy valamit adnál Neki,hanem több kisebb dolgot pl. ( én egyszer kaptam egy mandalás kifestőt) ha azt vennél Neki,akkor hozzá szinesceruzákat,vagy zselés,csillámporos tintás tollakat.És akkor ez még mindig csak 2-3ezer forint.Mi egyszer az unokahúgunknak vettünk egy fábol készült békát,aminek a szájába volt egy másik kis fadarab,amit ha kihúztál a szájából és simogattad vele a béka hátát,olyan hangot adott ki,mintha brekegne :D (ezt ilyen füstölős,famaszkos,inka üzletben vettem és csak 600forint volt :D a gyerekek egyébként is jobban örülnek,ha több mindent kapnak :) Vagy hogyha egy tizest egyvalamire rászánsz akkor nézz valami játékházba (pl.Régió Egerben,nem tudom arra fele van-e) ott biztos találsz pl.fára szerelhető hintát...Vagy ha a szülőkkel konzultálsz és hajlanak az ötletre akkor egy kisállatot (pl.hörcsögöt),mert az terráriummal,több cserélési alommal,sok kajával együtt egy 10esből tuti kijön.Ilyenkor egyébként a szülők is jó tippeket tudnak adni :)
Remélem tudtam segíteni :) De írj vissza,ha megvan az ajándék,mert már kíváncsiak vagyunk,ketten ülünk itt barátommal és beszélgetünk erről egy ideje :D Majd 28-án gondolunk a kislányra és boldog születés napot kívánunk Neki :)
Köszi minden ötletet. Sikerült megvenni az ajándékot.
Karaoke készletet és görkorcsolyát fog kapni védőfelszereléssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!