Most leszek 10 éves (pls ne azzal foglalkozzatok hogy hány éves vagyok) hol tartsam a szülinapom? Többi lent C:
Szóval most leszek március végén 10 éves és semmi féle képpen nem játszóházban szeretném tartani. Csak osztálytársakat hívok + a két tesóm összesen 9-en leszünk.És szigathalmon lakunk de az osztálytársaim taksonyiak. Valami közeli helyet szeretnék. Állatokat szeretem. Az osztálytársaim nagyon "vagánynak" hiszik magukat xD ne valami babás helyet írjatok lécci!
az ÉRTELMES válaszokat előre is köszi!
hibák ezért vannak ha vannak: az ágyon ülök laptoppal az ölemben és a macskám itt mászkál rajtam meg a laptopomon
SZia!
11 vagyok,de tavalyi szülinapomat egy hotel kertjében tartottuk!
AHhoz képest,egyáltalán nem volt drága!
Volt állat simogató,hatalmas füves focipálya(fiú meghívottjaim nagypn örültek),jó volt az ellátás,volt még nagy árnyékos játszótér is.
Ha van a közeletekben ilyen,mindenképp érdeklődjetek!
Az én 10. születésnapom Mekiben volt. Mindenkinek tetszett. De az már 20 éve volt, ki tudja, most mi a "menő"...
Lehet háznál is bulit csinálni, ha a szüleid beleegyeznek, és akkor olyan lesz, amilyet te akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!