Szülinapra ez jó ajándék?
Figyelt kérdés
35 ezer volt egy óra...de most utólag kicsit sajnálom, hogy ennyit költöttem. Mi mást vehettem volna ennyiért?2017. jan. 23. 20:45
1/9 A kérdező kommentje:
Aranyozott, fossil elég picit óra, fekete szíjjal, hát nem tudom megérte-e
2017. jan. 23. 20:45
2/9 anonim válasza:
Ne csüggedj haver, vannak 35 ezernél drágább órák is. ;)
3/9 anonim válasza:
Persze, jó az, de szerintem kreatívabb is lehettél volna, de már mindegy majd legözelebb :D az óra az ilyen túl általános dolog.
4/9 anonim válasza:
Hát ha a párod egy kecske, akkor jobbat is választhattál volna :D
Ez attól függ, hogy a személy mennyire van oda az órákért. Én például nem szeretem őket, de ha szeretném akkor nagyon örülnék neki.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nincs is órája :D de most igy visszagondolva lehetett volna egy utazás is ennyiért :/
2017. jan. 23. 21:03
6/9 anonim válasza:
Vidd vissza (vagy ha netes, 14 napon belül kötelesek visszavenni)
7/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy visszaadják az árát :/
2017. jan. 23. 21:06
8/9 anonim válasza:
Kinek vetted, milyen a stílusa, hord-e órát? Nagyon nem mindegy. Én szépen megköszönném és elraknám a szekrénybe.
9/9 anonim válasza:
Szerintem jó ajándék. Ha szüksége van órára. Én pl. nem hordok órát. De a párom imádja az órákat, van neki több komolyabb darab is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!