16 éves leszek, normális, hogy így érzek?
Két hét van a szülinapomig, de életemben először úgy érzem megöregedtem. Ha így rágondolok, hogy 16 úristen, ez tök sok, hogy elment, mintha tegnap mégcsak 12 lettem volna..
Nem kéne így éreznem?:(
Régen azt gondoltam, hogy már biztos lesz erre az időre fiúm, és nem így lett, lehet, hogy emiatt? Vagy, hogy mindig nagynak gondoltam a 16 évesekeket?
Normális. Kezded felfogni, hogy te sem élsz örökké. Gondold el hogy fogod magad érezni a 30. szülinapodon...
34/F
En 18 evesen ereztem ugyanezt. Meg gyerek akartam lenni, raadasul nem tartottam ott, ahol akartam, nem volt kapcsolatom, nem tudtam, mi akarok lenni, ha nagy leszek. Emlékszem, Micimackó tortat kaptam :) Azota eltelt ujabb 18 ev... (Most is rosszul viselem az oregedest).
A kerdesedre nem tudok valaszolni, nem tudom, normalis-e ez az erzes, csak azert irtam, hogy lasd, h nem csak te vagy igy :)
5. vagyok. A gyerekeim oregedeset is nehezen viselem. Olyan gyorsan nonek. Pedig csak 7 eves es 1 eves. De a kicsinek jovo heten lesz az 1. szulinapja es rosszul vagyok attol, hogy vege a csecsemokornak :( Nem boldogan varom a szülinapját, hanen szomorúan :(
Az egyik fentebbi hozzaszolonak: ennyi idősen ne mondd, h forever alone! Boven idoben vagy meg! Nekem 19 eves koromig nem volt senkim, de mostanra jo hazassagban elek, ket szep gyerekem van es a legnagyobb banatom, hogy nem lesz tobbe kisbabam, ahogy feljebb irtam :D
36 N
Ez csak annak a jele, hogy nem vagy sem magaddal sem az életeddel kibékülve, megelégedve.
Szerintem kezdj el valami olyat csinálni, ami a kedvedre való, és amiben jó vagy, hogy ne csak annyit láss, hogy telnek a napjaid, de kézben semmiz sem érsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!