Ha tehetnétek mi lenne a legelmebetegebb, abszurd, kívánságotok Születésnapotokra?
Figyelt kérdés
Esetleg ami tényleg kiveri a biztosítékot, Döbbenetes nem mindennapi.
Kíváncsi vagyok mire is vágytok ti emberek :D
2016. okt. 6. 17:12
2/12 anonim válasza:
Ne az utolsó meccsen el a tippmix.
3/12 anonim válasza:
Egy gorilla tangában, tűsarkűban, harisnyatartóval.
4/12 anonim válasza:
Hűha hát a legelmebetegebb az nem legális, nehezen kivitelezhető és gyomorforgató, szóval nem írom inkább le.
Ettől eltekintve - mármint ha a fenti nem megvalósítható - akkor igazán elmebeteg vagy abszurd kívánságot nagyon nem tudnék kitalálni, inkább olyasmik jutnak eszembe, amelyek iszonyat költségesek... sorry, nem tudtam eredményesen hozzájárulni a közvéleménykutatáshoz.
6/12 anonim válasza:
Egy karton sör, egy hordó bor, 2 hordó házi pálinka, egy kur va nagy hangfal, egy élletre elengendő pizza.
Ennyi!
8/12 anonim válasza:
Hogy pózolhassak annak a kórháznak a szülőszobáján és abban a szülőszobában amelyikben születtem anyámmal és az orvossal illetve a szülésznővel akik levezették a szülést.
9/12 anonim válasza:
Őszintén, Megkapni szolgának: egy fiatal ázsiai csaj meztelenül, nyakörvben, szájpecekkel, bilincsben szolgálhatná fel nekem a frissen készített thai tésztát....
10/12 anonim válasza:
Szövetkezni a Téréz körúti robbantóval. Megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!