Lányok ti örülnétek születésnapotokra ha egy rénszarvas által vontatott lovaskocsin mennék városnézésre?
ez lenne a születésnapi meglepetés, persze a rénszarvas helyet ló lenne ott csak be lenne öltöztetve meg lenne piros orra, meg persze a lovaskocsi is díszes lenne. a Barátnőm születésnapja decemberbe van csak azért most ez a kérdés mert azért ezt idő leszervezni.. jelmezt varrni lovaskocsit építeni, díszíteni,szervezni szóval értitek.
várom az ötleteket :)
Egyébként Pesten lenne a V-VI kerületbe valahol a túra.
Én imádnám, bár 1000% hogy zavarban lennék, már csak azért is, mert nem szeretem a felhajtást. De ha a barátnőd nem annyira félénk, akkor biztos imádni fogja, szerintem. :D
Igazából nagyon aranyos ötlet, mondom, ha nem félénk, akkor mindenképp megéri. :))
Csak vigyázz, nehogy a kocsi túl díszes legyen, mert az elronthatja! :D
Örülnék! Bár lehet, hogy nem a városban, hanem olyan helyen, ahol eleve lehet séta-kocsikázni, mert azért az autók között elég fura lenne :D
Szerintem engedély is kell hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!