Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek egy 200cm-es...

Szerintetek egy 200cm-es óriás plüsst 19 éves barátnőmnek adni gáz?

Figyelt kérdés

2016. okt. 5. 20:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Neked kell tudni, örülne-e neki, mi idegenként ezt nem fogjuk tudni megmondani. Én 31 éves nő vagyok, de engem mindig meg lehet örvendeztetni egy plüssel, mert imádom őket. :D Ettől függetlenül egy ilyen nagyot pl. nem tudnék hova tenni, meg persze alapból szükségem sincs rájuk, csak mosolyt csalnak az arcomra.

Szóval én örülnék, de azt ettől még nem tudom, hogy a te barátnőd mit szólna.

2016. okt. 6. 09:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzből már komolyabb műszaki cikket, vagy márkás kozmetikumot, retikült vagy más kiegészítőt lehetne venni...
2016. okt. 6. 09:38
 13/15 anonim válasza:

Nem tudom örülne-e neki, de azt valószínűnek tartom, hogy az ajándék mérete teljesen mindegy számára, ha egészen biztosan tudja azt, hogy aki adja annak az érzéseiben bízhat.

Ha csak el akarod csábítani adhatsz neki Eiffel-torony méretű plüsscicát vagy kutyát is, akkor is rá fog jönni, hogy nem szeretettből adod. Viszont ha szereted akkor a kulcstartóra akasztható kis plüss állatka is tetszeni fog neki, mivel ahányszor csak előveszi a kulcsát arra fog gondolni, aki azt a kulcstartót adta neki és arra, hogy mit érez iránta.

Röviden. Nem feltétlenül biztos, hogy megéri a méretekkel játszadozni, mert egy gondolkozni tudó lány pontosan tisztában van vele, hogy az ajándék mérete és értéke általában nem egyenesen, hanem fordítottan arányos a valódi érzelmekkel. Az szokott mindig maga helyett valami nagyot, valami látványosat adni, aki pontosan tudja azt, hogy valamit elcseszett, vagy el fog cseszni. És ezt egy nő tudat alatt pontosan tudja, még ha néha nem is vesz róla tudomást.

2016. okt. 6. 17:26
 14/15 anonim válasza:
Azért írtad a 2 métert 200 centiméternek, mert az kisebb mértékegység és az így kisebbnek tűnik? :D
2016. okt. 7. 17:04
 15/15 anonim válasza:
Én 20 vagyok és nagyi nagyon Örülnék egy ilyenek de ez egyén függő. Biztos beszeltel mar vele ilyesmiről pl kis plusst boltba meglattatok vagy pici kutyust vmi cukit. Ha úgy reagált h jaaajj de édi stb simizte plussrol áradozott akk vedd meg neki de a többség felnőttesebb annyi idősen
2016. okt. 8. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!