Converse cipőt adni a legjobb barátnőmnek szülinapjára sok? 14/L
Ez iszonyú túlzás, főleg 14 évesen. De még amúgy is. Borzasztó kellemetlenül érezné magát, főleg, amikor a szülei nagy valószínűséggel visszaküldenék vele a cipőt, mondván, ilyen értékű ajándékot nem fogadhat el.
Legalább az én szüleim biztosan ezt tették volna, főleg, ha mi ezt nem engedhetjük meg magunkat. Több okból is:
1. Úgy éreznék, illik ilyen értékben vissza is ajándékozni, viszont az nem menne.
2. Nem akarnák, hogy belemenjünk egy ilyen "versenybe", aminek aztán sosincs vége, és egyre kínosabb, kellemetlenebb. (Mi így jártunk, pedig csak bögre-szintű ajándékokat adtunk egymásnak, de a végén már se ötlet, se kedv nem volt, de ugye kinél hagyjuk abba...?)
3. Egy gyerek amúgy se költsön ennyit a szülei pénzéből egy barátnőjére. Ilyen értékben csak a legszűkebb családon belül illik ajándékozni, akkor is, csak akkor, ha nem okoz gondot. (Leginkább szülők a gyereknek, illetve felnőtt gyerek a szülőnek.)
Szóval szerintem ezt gondold végig még egyszer, mert pontosan ellentétes eredményt érnél el, mint amit akarsz. Nem örömet szereznél, hanem kellemetlenséget, gondot okoznál.
Én a barátnőimnek karkötőt makraméztam, és örültek neki. owo Leaglábbis, az egyik hordja. :'D mindegy, szeretettel készült, ez a lényeg. Ne vegyél neki cipőt, mert nem illik ilyet venni.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!