Online rendelés születésnapra?
Sziasztok!
Hamarosan születésnapja lesz egy családtagnak, akivel együtt élek. Szeretnék egy film-DVD-t rendelni neki - egy olyat, ami elég régi ahhoz, hogy boltokban ne nagyon legyen kapható, csak online rendeléssel elérhető. Viszont nem akarom azt, hogy megrendelem a filmet, aztán amikor jön a futár, véletlenül ő veszi át, mert akkor elromolhat a meglepetés. Emellett azt se akarom, hogy minden csengetésnél én rohanjak ki, és beelőzzem a családtagokat, hátha éppen most érkezik a DVD, mert az meg más okokból problémás. Milyen lehetőségeim vannak? Hogy tudnám megrendelni a filmet úgy, hogy ne házhoz érkezzen, vagy pedig értesüljek róla az érkezés előtt nem sokkal? ('Az utolsó kínai császár' c. filmről lenne szó.)
Öhm... hát nem tudom honnan rendelsz(sosem rendeltem még DVD-s filmet érthető okokból... ), de vannak olyan webáruházak, amelyeknek vannak úgynevezett átvevő pontjaik, tehát elviszik a városodba, és ezen a ponton megőrzik pár munkanapig, te meg odamész érte.
Ha nincs ilyen, akkor rendeld az egyik rokonodhoz/barátodhoz, aki ugyanabban a városban él, ő átveszi, te meg majd átmész hozzá érte.
"Egyébként nem látná, mi van a csomagban. :D"
Ha épp nem megyek ki, akkor esetleg kibontja, mielőtt leállíthatom. Másrészt még ha nem is teszi ezt, furcsán veszi ki, hogy át kell vennem tőle a születésnapi ajándékot, amit aztán én adok át neki nem sokkal később (gondolom, ő is kitalálhatná, hogy neki szól).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!