Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Tudnátok adni jó program...

Tudnátok adni jó program ötleteket 18. születésnapra?

Figyelt kérdés

2016. szept. 3. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Otthon tartanád?Hány személlyel?
2016. szept. 3. 22:48
 2/8 anonim válasza:
Most hogy már hivatalosan ihatsz vegyél egy üveg vodkát vagy bort vagy valami szeszes italt
2016. szept. 3. 23:19
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 Valószínűleg itthon, igen. Úgy kb. 30-an leszünk.
2016. szept. 3. 23:31
 4/8 Fingkirály válasza:
Harmincan? Akkor egy jó tömegverekedés :)
2016. szept. 4. 03:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Sörpong
2016. szept. 4. 09:53
 6/8 anonim válasza:
sok pia, vízipipa
2016. szept. 4. 12:04
 7/8 anonim válasza:
45%

Gondoltam rá hogy azt írom, a legmenőbb program az operációs rendszer, tehát a jelentős ünnepre való tekintettel írj egy új operációs rendszert!

De aztán meggondoltam magamat, nem fogok hülyéskedni, nem tanácsolok ilyesmit. Túl nagy falat/meló lenne elsőre. Szerintem tökéletesen megfelel az is, ha megalkotsz egy új programnyelvet, senki se fog lenézni miatta hidd el! Sőt, ha még sose programoztál, ha kezdő vagy, akkor még az is szép teljesítmény ha legalább egy új shellt írsz meg, vagy ha a GUI-khoz vonzódol akkor egy új ablakkezelő rendszert! Látni fogják rólad legalább hogy ha még lehet is fejleszteni a tudásodon, de igyekszel!

Na szóval adtam tippeket jó programokra nem is egyre, válaszz közülük tetszésed szerint!

2016. szept. 4. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Hívj ku.rvát vagy táncosnőt
2016. szept. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!