Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek anya 40. születésna...

Mit vegyek anya 40. születésnapjára?

Figyelt kérdés

Egy napon van a születésnapunk,ami három hét múlva lesz.Nem tudom hogy mit vegyek neki,ezért gondoltam regisztrálok és meg kérdezek más embereket is.Anya stílusa elegáns,a kér kedvenc színe a fekte és a fehér.Szereti a krimit és a horrort is.Mikor a könyvekről beszélgettünk azt mondta leginkább történelmi könyvet olvasna.Kedvenc történlmi időszaka az ókori róma időszaka.Nem szeret magára költeni,mindent rám költ.Szereti a barokk stílust is.

Segítségeteket előre is köszönöm!

2016. aug. 20. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha olvasna: Révai József: Aranygyűrű, Majoros József: Római élet, vagy egy csomó hasonló a témában.

Vagy őszre egy szép sál. :)

2016. aug. 20. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
27%

En egy 3 napos wellnes kuponak nagyon orulnek mint anya

Vagy egy varosi kirandulasnak mondjuk parizs london praga

2016. aug. 20. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Én sütöttem neki szülinapi tortát a 40. szülinapjára. Amúgy is csak apróságokat szoktam venni neki, egy felső, egy sál, vagy egy parfüm.
 4/10 anonim válasza:
66%

Ez egy kerek szám, így ha rá tudsz szánni 20-30 ezer forintot, akkor érdemes lenne egy divatos ékszerben gondolkodnod, például a Pandorából vagy a Thomas Saboból.

Egy történelmi regény vagy egy Agatha Christie kötet kiegészítő ajándékként jó, ha több kisebbre gondolsz inkább, de kicsit talán elcsépelt.

Esetleg valamilyen ruha, táska, amire tudod, hogy vágyik? Lakberendezési tárgy? Ha esetleg tudod, hogy nem elégedett az otthonotokban az egyik szobával, akkor vásárolj lakberendezési kellékeket (nyilván nem kanapét, inkább dekorációt és kiegészítőket), és a szülinapotokon együtt felújíthatnátok.

5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Nos azt hiszem higy az utazás nem jöhet szóba,mert 14 leszek és csak anya van nekem és jön a suli is,de azért köszönöm.Tortát már eleve fogok süti szóval az mellé kéne valami szép ajándék.Könyvcímek még jöhetnek,de a könyv mellé biztosan veszek még neki valamit.
2016. aug. 20. 21:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud Budapesthez közeli olcsó de jó wellness szállodát az leírahaná a nevét vagy küldhetne egy linket.Előre is köszönöm!
2016. aug. 20. 21:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Színházjegy?
2016. aug. 20. 22:44
 8/10 anonim válasza:
Lehet kicsit későn írok, de boldog szülinapot ;)
2016. szept. 16. 14:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük :)
2016. szept. 17. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Boldogat!!
2016. szept. 18. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!