Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ilyenkor illik adni valamit?...

Ilyenkor illik adni valamit? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jövőhéten randira megyek, ez lesz a második randi ezzel a sráccal. Nos ismerem már jó ideje, csupán a randizas es a vonzalom az ami mostanság alakul. Na es pont erre a napra esik a szülinapja. Ilyenkor illik venni valamit? Nem tűnnek tul nyomulosnak? Illetve elég valami csoki, vagy valami személyesebb kellene?

Köszönöm

2016. aug. 9. 23:11
 1/7 anonim válasza:
Szerintem biztos örülne neki,de nem kell túl nagy dolgot.. És mindenképp próbálj valami személyeset,esetleg poénosat :D
2016. aug. 9. 23:15
 2/7 anonim válasza:
67%
Szüzesség eset add neki
2016. aug. 9. 23:16
 3/7 anonim válasza:
47%
Szüzességedet* bocsi teló bele javított
2016. aug. 9. 23:17
 4/7 striga válasza:
Valami apróságot, nem kell túlzásba sem esni. :) szerintem elég a csoki.
2016. aug. 9. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Valami apróságot akár .
2016. aug. 9. 23:34
 6/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen kapcsolatban vagytok mar de szerintem akar sutit is suthetnel neki:) mert az megse egy sima csoki amit a boltban megveszel hanem annal tobb de megse sok szerintem:D
2016. aug. 10. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kene csokit venned. Inkabb valami szemelyesebbet, de ne tulozd el.
2016. aug. 10. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!