Ti megünneplitek a születésnapotokat?
Figyelt kérdés
Számomra a születésnap egy megoszló ünnep.Örül az ember,hogy egy évvel öregebb lett,de ugyan akkor szomorú is,hogy egy évvel kevesebb van hátra. Néhány nap múlva 29 éves leszek és nem is tudom,hogy örüljek-e ennek.Ki hogy látja ezt a dolgot?2016. aug. 9. 14:10
11/14 anonim válasza:
Én nem siránkozom rajta, h minden évben egyel több vagyok... :) Olyan rövid az élet, miért ne ünnepelhetné meg az ember a családjával/ barátaival a szülinapját?
12/14 anonim válasza:
Szerintem inkább örülj, hogy kaptál 29 évet az életből, van akinek ennyi sem jut, hanem sokkal fiatalabb korában meghal. Ne azt nézd, hogy mennyivel kevesebb van hátra. Igen öregszünk, mindenki öregszik, ez van, el kell fogadnunk, ahelyett, hogy a korodon siránkozol inkább vállald fel büszkén, hogy te már ennyi ideje élheted az életed.
13/14 anonim válasza:
Én nem ünneplem. Vagyok amennyi idős vagyok. És nem fogadom szívesen a köszöntéseket sem.
Konkrétan azért, mert az év 364 napjában le vagyok sz@rva, és senkit nem érdekel mi van velem, mikor meg születésnapom van, jönnek képmutatóskodni. Nem kell ez nekem.
14/14 anonim válasza:
Nem szervezek szülinapi bulit,max néha magamat "meglepem"valamivel(nem nagy dologra gondolok,csak pl csoki,1 új ruha vagy ilyesmi)illetve ha a családom,barátaim szerveznek ünneplést annak örülök,nem zavar hogy idősebb lettem,bár én még csak 21 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!