Facebookon nektek jelzi a születésnapotokat az üzenőfal?
én kiszedtem, mert 364 napig leszarnak emberek és születésnapi köszöntés erejéig állnak szóba velem.
Nektek ez jelent valamit, hogy ott több százan, vagy csak 10-20 ember felköszönt?
ma 7 ember köszöntött fel és csodálatos versikét és szerelmes levelet kaptam Páromtól és az Édesanyjáttól (a verset).
nem zavar, ha másoknak kiírja rendszeresen felköszöntök mindenkit(90 ismerősöm van, csak azért ennyi, mert ennyit érzek érdemlegesnek annyira, hogy ismerősöm legyen).
Nektek nem furcsa ez a facebookos felköszöntéses dolog?
Nekem is csak 150 ismerősöm van fent, lenne több is, de én csak azoknak jelölök vissza akik fontosabbak nekem.
A születésnapomat nem szedtem ki belőle, mert sok ismerősöm van hogy hirtelen elfelejti, persze néhánynak mentségéül szolgál hogy olyan a munkájuk amivel agyilag totál lezsibbadnak. De engem nem érdekel igazán, mert a számomra a legközelebbi emberek úgy is felköszöntenek ha kivan írva ha nem. Aki meg akkor felköszönt attól nyilván jól esik aa köszöntés, de még az év többi napján is lehet velük legalább beszélni.
A többiek még akkor sem írnak ha látják hogy aznap van a szülinapom, de őket likvidálni is szoktam egy idő után, mert én nem ismerős gyűjtő vagyok, hanem csak a közelebbi ismerőseimet tartom meg, hogy könnyebben tudjuk tartani a kapcsolatot.
Egyszer csináltam olyat, hogy kint hagytam a születésnapom dátumát, de nem írhattak üzenőfalamra. Kb 3 ember "mert" írni.
Érdekes, hogy mennyire autodikta módon tudják felköszönteni az embereket... csak mert kiírja x embernek és meg is jelenik a lehetőség, hogy írj az üzenőfalára. De, ha nincs megkönnyítve a dolog, akkor már levelet nem írnak.. :) persze nem veszem zokon, csak tényleg autodiktamódon működik ez a születésnapos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!