Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 16 éves fiú szülinapjára ajándék?

16 éves fiú szülinapjára ajándék?

Figyelt kérdés

Egyik barátom most lesz 16 éves nemsokára (augusztus végén) és ötletem sincs mit adjak neki. Szereti a Nirvanat, Ramonest, Pearl Jamet, Sex Pistolst, gitározik, deszkázik, kicsit lányos. Nagyon jóban vagyunk, de nagyon rossz vagyok ajándékozásban, és egyáltalán nem tudom mit adhatnék neki. Szoktak fiúk pólót kapni? :// Sos.

16L

2016. aug. 5. 02:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem már meg is határoztad, hogy mit vegyél neki.
2016. aug. 5. 13:44
 2/6 anonim válasza:

A West Endben van ilyen "vicces polós bolt" (Sparral szemben), ott akár saját magad elképzelését is készítettheted, a lényeg, hogy hozz mintát ha valami neki szólót szeretnél, az egész procedúra 5 perc (nekem a kedvencem a Super Man lógos felső, ott kapható).

De ha már West End, a nyugati aluljáróban van egy rock-metál polós bolt, ott biztos van nirvana felső.

2016. aug. 5. 13:45
 3/6 anonim válasza:
Fess egy pólót neki
2016. aug. 5. 14:26
 4/6 anonim válasza:
Nekem volna pár ötletem, de az nem ebbe a kategóriába tartozik. :D Meg hát amúgy is fiatalok vagyok, nem kell itt nagyratörő dolgokban gondolkodni. Ha veszel egy pólót, vagy egy bögrét az már tökéletes.
2016. aug. 5. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Vedd meg neki Varga Domokos György Bilhebolha című könyvét.Fogja szeretni.
2016. aug. 6. 09:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy póló jó ötlet.És tegyél rá mondjuk egy közös képet.Vagy fess neki egy tálat, bögrét.Vagy programazzatok együtt valami olyat amit szeret.

Remélem hasznos volt.

2016. aug. 6. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!