16 éves fiú szülinapjára ajándék?
Egyik barátom most lesz 16 éves nemsokára (augusztus végén) és ötletem sincs mit adjak neki. Szereti a Nirvanat, Ramonest, Pearl Jamet, Sex Pistolst, gitározik, deszkázik, kicsit lányos. Nagyon jóban vagyunk, de nagyon rossz vagyok ajándékozásban, és egyáltalán nem tudom mit adhatnék neki. Szoktak fiúk pólót kapni? :// Sos.
16L
A West Endben van ilyen "vicces polós bolt" (Sparral szemben), ott akár saját magad elképzelését is készítettheted, a lényeg, hogy hozz mintát ha valami neki szólót szeretnél, az egész procedúra 5 perc (nekem a kedvencem a Super Man lógos felső, ott kapható).
De ha már West End, a nyugati aluljáróban van egy rock-metál polós bolt, ott biztos van nirvana felső.
Egy póló jó ötlet.És tegyél rá mondjuk egy közös képet.Vagy fess neki egy tálat, bögrét.Vagy programazzatok együtt valami olyat amit szeret.
Remélem hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!