Mennyi időn belül illő köszönteni valakit?
Az idei születésnapom az elé gázosra sikeredett. Június 27-én volt a 25. születésnapom.
Nem vágyom nagy ajándékokra egyáltalán, de a szó ingyen van azt hiszem. Vagy legalább egy szál virág...
De a testvérem azóta ígérgeti, hogy majd felköszönt. Már augusztus van. Csak én gondolom úgy, hogy ez már nagyon erőltetett és gáz? Inkább ne venne semmit, csak felköszöntött volna akkor szóban és le van zárva. De az hogy ennyivel utána még azzal hiteget hogy majd felköszönt már... szerintem nagyon illetlen.
Szerintetek mennyi idővel a születés- vagy névnap után illik legkésőbb felköszönteni egy családtagot?
Amint lehetséges.
Testvéredet mi akadályozza? Talán máshol él? Nem találkoztok rendszeresen?
Így valóban illet volna már megköszöntenie.
Szerintem most már fura is lenne ennyi idő után.
Viccesen azt mondják, hogy 8 nappal előtte vagy utána :)
Figyi, lehet rendelt neked valami ajándékot és nem érkezett meg időben. Lehet hogy hónap vége van neki és a fizut várja.
Igen, nem rossz ötlet ez az ugyanazt vele, amit ő velem.
Egyébként már azóta 2szer volt fizetés, és az is biztos, hogy nem rendelt nekem semmit, mert kérdezgette hogy mit vegyen. Úgyhogy ez úgy gondolom biztos nem mentség, meg a pénz sem. Egy tábla csokival ha felköszönt időben (300ft) azt többre értékeltem volna, mint azt hogy ennyi idővel utána vesz nekem akármit is.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!