Melyikek szerintetek a "nagyobb" születésnapok?
Arra gondolok, amit nagyobb "bulival" megünnepeltek. Az én családomban a 18. és az 50. szokott nagyon nagy lenni, de az előző generációnál (szüleim, nagynéném-nagybátyám) a 40. és a 60. is elég nagy szokott lenni.
Arra gondolok, hogy egy "átlagos" szülinap pl egy családi ebéd, a "nagyobb" szülinap pedig pl étterem, vagy nagyobb baráti kör meghívása. Vagy nálatok nincs ilyen, mindent ugyanúgy ünnepeltek?
Nálunk a 6 és a 30 is nagy dolog volt. :D
Általában családi ebéd keretében ünnepelünk.
Nalunk a kerek evfordulok (10,20,30 stb.) es altalaban az 5-re vegzodoket is megunnepeljuk "jobban", ha tehetjuk. Amire kulon figyelmet forditunk, az 16,18, 50 es 70 :)
Persze ahany haz, annyi szokas, szerintem amig masnak nem art vele, addig mindenki csinalja ugy, ahogy szerinte a legjobb.
köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még!
kedves utolsó, persze, minden család úgy ünnepelhet ahogy szeretne, sok mindentől függ ez, csak elgondolkoztam hogy vajon kinek mik a szokásai :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!