16 leszek és egy nagyobb bulit szeretnék csinálni. Hova lehetne menni vagy mit csinálni?
Figyelt kérdés
Itthonra nem szeretném szervezni mert szétszedik a lakást. Lehet hogy innánk is valamennyit, de nem szeretném ha a szüleim otthon lennének és biztos hogy nem fognak elmenni ha megkérem őket. Valamilyen buli helyszínt tudtok javasolni? A barátnőimet beengedik ha még nem 16 évesek ha mondom hogy hozzám tartoznak és szülinapom van? Szerintem nem , de mik a tapasztalataitok? Gondolkodtam hogy bérelünk egy limuzint és megkérek mindenkit hogy hozzon piát meg kaját és semmi más nem kell és ezt is kapom ajándékba mindenkitől és akkor úgy összedobva egy 20 000 ft annyira nem is sok, de még ez is csak egy kósza ötlet.2013. szept. 10. 16:41
1/4 anonim válasza:
20 ezer forintért te nem fogsz bérelni limuzint.
Csak hogy tudd az árakat
16 évesen ha bulizni akarsz akkor sok lehetőséged nincs. Vagy otthon vagy olyan helyen ahová beengednek titeket 16 év alatt is.
Azért mert a születésnapod van, még nem fogják a fiatalabb barátnőidet oda beengedni ahol szabályok vannak a kor miatt..Te csak a bulidat veszted el ha lebuknak, a szórakozó hely akár be is zárhat...
2/4 A kérdező kommentje:
Igen én is ettöl féltem. 25000 a legolcsobb, amugy utananeztem csak ami talaltam az egy kisebb auto ami csak a felszereltseget tekintve limuzin. Azért köszönöm a válaszod. Majd mlg gondolkodunl. :))
2013. szept. 10. 21:18
3/4 anonim válasza:
Attol fugg, hogy hol laksz. Nalunk peldaul viszonylag olcson ki lehet berelni egy 30-40 negyzetmeteres termet. Van par asztal, szek, hozunk laptopot, hangszorokat, kajat, piat.
4/4 A kérdező kommentje:
Budapest, ezen már én i sgondolkoztam :DD de azért köszi :D
nektek hol sikerült?
2013. szept. 14. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!