Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 20 éves fiúnak születésnapjára...

20 éves fiúnak születésnapjára ajándék ötletek?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Sürgős lenne, mert kevés időm van már, viszont semmi ötletem, hogy mit vegyek a páromnak születésnapjára. Tudnátok tippeket adni esetleg ?:)

Köszönöm előre is!

2016. jún. 27. 13:43
 1/9 anonim válasza:

vegyél fel egy ehető tangát, és várd az ágyban.(tejszínhabspray még nagyobb öröm)

Tuti örülni fog:-D

2016. jún. 27. 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:
adj egy kis infot, hogy miket szeret pl.
2016. jún. 27. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
vegyél fel szexi cuccot és úgy várd haza :D
2016. jún. 27. 21:33
 4/9 A kérdező kommentje:

Sport terén a testépítés érdekli a legjobban, de erre már minden lehetőséget felhasználtam, ezen kívül pedig minden más, ami általában jellemző a fiúkra. Ezért vagyok bajban, mert kondihoz mindene megvan, sőt, máshoz is, de szeretnék valami különlegeset neki.

Viszont ha valaki csoki fondue készítő kis valamit tud, baráti áron, akkor írjon, mert tudom, hogy azt nagyon szeretne és nem egyszer szóba hozta, de eddig még csak ilyen 15-25 ezer forint körül találtam , ami nekem sok. :)

2016. jún. 27. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Na igen, bármilyen meglepő , mikor rákérdeztem, hogy mit szeretne, ő is csak ennyit válaszolt..🤔😄
2016. jún. 27. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:
2016. jún. 27. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:
engedd p0psiba is az éjjel
2016. jún. 28. 02:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy 207-es Babettát. Ha szerencséd van 10 000 ft alatt megvan. ;)
2016. jún. 28. 08:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Csoki szökőkút lett a befutó :)
2016. jún. 29. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!