Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ajándék ötleteket adnátok?

Ajándék ötleteket adnátok?

Figyelt kérdés
Egyik lány ismerősöm 27-én lesz 28 éves (médiában dolgozik) imádja Olaszországot,nagyon szeret olvasni és kávérajongó:) kifinomult,visszafogott teremtés..:) vàrom az ötleteket:)
2016. jún. 7. 18:37
 1/5 anonim válasza:
Beszél olaszul? Ha igen egy könyvet olaszul vehetnél neki. Vagy többen összedobhatnátok neki egy buszos/vonatos pár napos utazást Olaszba. De vehetnél neki valami tipikus olasz kávét is.
2016. jún. 7. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Van olaszból nyelvvizsgája,a munkabeosztása miatt nem tudom,hogy mennyire lenne ideje,valamint a munkáltatóval is meg kellene beszélni:) Igen,gondoltam én is egy igazi olasz kávéra,esetleg csokira,de valami könyvet is nézek,hátha..:) köszi!!:)
2016. jún. 7. 19:32
 3/5 anonim válasza:

Ha egy SIMA ismerősre ennyi mindent akarsz költeni...

Mert azt még megérteném, ha barát, rokon, közeli hozzátartozó akit szeretsz. De egy ISMERŐS???

2016. jún. 8. 00:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Valami jó kávé, egy igényes Prosecco vagy egy üveg Brunello szerintem jó ajándék lehet.
2016. jún. 8. 10:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha azt mondom,hogy közeli ismerős?! Eldönthetem,hogy kinek mit veszek és mennyiért?
2016. jún. 9. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!