Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Hugom most lesz 14 éves....

Hugom most lesz 14 éves. Szerintetek mit vegyek neki szülinapjára?

Figyelt kérdés
Valaki segìtsen.. Kb 1 hetem van, ès fogalmam sincs mit vegyek..

2016. ápr. 14. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ékszer, csoki, elektromos kütyü, körömlakk, napló.
2016. ápr. 14. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Annyira jó lenne, ha azok, akik kérdeznek, legalább pár paramétert megírnának.

1. Mennyit szánnak az ajándékra?

2. Mit szeret a családtag?

Mert így fogalmam sincs. Én 14 éves kislányként biztosan nagyon örülnék egy szép piros Vespának, piros bukóval és egy klassz motoros bőrdzsekivel, plusz egy hozzávaló tanfolyammal a jogsi megszerzésére. Remélem, van rá pénzed.

Amúgy ruha, sminkcucc, koncertjegy, könyv stb.

2016. ápr. 14. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
Én a 14. szülinapomra a tesóimtól egy Punnany Koncert jegyet kaptam,amire közösen mentünk el és nagyon jó volt.De szerintem egy ruhának is nagyon örülne,keresgélj a H&M-ben ott biztos találsz valamit. :)
2016. ápr. 14. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Annak, aminek örül. Te ismered a húgodat.
2016. ápr. 14. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
8%
Könyvet mindenképpen vegyél. És mivel 14 éves, én vennék neki egy szerelmesvers-gyűjteményt nagy magyar költőktől. Vagy ha van kedvenc költője, akkor tőle, aztán amit még ajánlottak, hogy vegyél neki naplót, ez sem rossz, én is sajnálom, hogy gimista koromban abbahagytam a naplóírást, milyen jó lenne most visszaolvasni, mi minden történt velem, mert elég kevés dologra emlékszem pontosan. Persze a könyv mellé vehetsz neki egy pár ezüst fülbevalót is.
2016. ápr. 15. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!