Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek ez jó ajándék?

Szerintetek ez jó ajándék?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe szerelmes vagyok.Sajnos ez a lány csak barátként tekint rám.Szerintetek az jó ajándék születésnapjára,ha veszek neki egy szál rózsát meg valami csokit + egy parfümöt.Azt szeretném,hogy érezze mennyire fontos nekem és,hogy mennyire SZERETEM!

Tudom,hogy ha sok ajándékot veszek neki az nem a legjobb megoldás erre a problémára.Sőt...De szerintetek ezek jó ajándékok???A válaszokat előre is köszönöm.

2016. márc. 29. 18:01
 1/2 dead girl válasza:
Nekem a rózsa elég sablonos és hogy ajándéktól többet érezzen?.. nem hiszem. Jónak jó ajándékok de én csak akkor vennék neki ilyet ha már együtt vagytok. Ne az ajándékoktól szeressen beléd hanem magad miatt.
2016. márc. 29. 18:15
 2/2 anonim ***** válasza:
A parfüm túlzás szerintem.
2016. márc. 29. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!