Mit vegyek a barátom szülinapjára?
Igazából nem vagyunk olyan régóta együtt. Kb 2 hónapja, és 2 hónap múlva lesz a szülinapja. Vannak ötleteim, és igazából arra lennék kíváncsi, hogy ti örülnétek-e ilyen ajándéknak.
Minap mesélte, hogy a munkájához szüksége lenne 2 eszközre, mert eléggé hiányos a céges felszerelés és nem árt, ha van olyanja(ha esetleg máshol dolgozna, még akkor is tudná használni őket egyébként, szóval nem lenne pénzkidobás). Ezek 5-10.000 ft közti áron mozognak.
A másik ötletem, hogy autós telefontartót veszek, ami szintén hasonló árban van. Amiért ez is eszembe jutott, hogy akkor vezetés közben is tud telefonálni, ha kihangosítja és egyszerűbb és biztonságosabb így vezetni is, ha közben telefonál is.
A harmadik ötletem, hogy szeretne tetoválást és egy ajándékkártyák vennék hasonló árban, ahol megcsináltatnánk.
Barátnőmmel beszélgettem erről és ő azt mondta, hogy pl munkaeszközt ő nem venne, mert nem tudja, hogy milyen kell, de amit a barátom tud használni, abból én is tudok olyat venni, amit tudna használni.
Ilyen felesleges dolgokat nem akarok venni, jobban szeretek hasznosat adni, ami nem csak porfogó vagy giccs.
Szerintem fordított esetben ő is olyat venne, amire szükségem lenne.
Ezek felül még csinálnék neki tortát is, amit garantáltan imádna, hogy tényleg érezze a törődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!