Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek a barátom 20....

Mit vegyek a barátom 20. Szülinapjára?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyunk együtt , és nem tudom?

Valami ötlet?

2015. aug. 9. 02:55
 1/5 anonim válasza:
63%
Én meglepném azzal, hogy nem lepném meg semmivel.
2015. aug. 9. 03:08
 2/5 anonim válasza:
Nem az ajandektol lesz unnepies a hangulat! Siman csak "varazsold" el, tegyel ugy mindent azon a napon, hogy valoban kulonleges legyen a srac szamara.
2015. aug. 9. 07:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Pár hónapnyi ismertség után se tudod, hogy mondjuk mi a hobbija, vagy miket szeret, hogy azzal kapcsolatban vegyél neki valamit?

Szégyen!

Számodra ez nem okoz valami szégyenérzetet belülről, hogy ennyi ismertség után se, még ha rövid is, fogalmad sincs, hogy mivel lepd meg?

Vegyél neki könyvet, ha szeret olvasni!

2015. aug. 9. 07:51
 4/5 manó1235 válasza:
Én mindig próbálok igazi pasis ajándékokat venni neki, egyszer vettem pólót és nadrágot neki, nagyon el volt keseredve 😃 iden xboxot kap batmenes tortával 😉 ennek tuti örül majd, te is csak tudod miket szeret
2015. aug. 9. 13:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves harmas. Miert lenne ez szegyen?

Tudnek neki mit venni de nagyon hasonlobaz erdeklodesi koruk exemmel es nem akarom ugyan azt megvenni

2015. aug. 10. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!