Mit vehetnék a barátomnak?
Igen,tudom nekem kell ismernem,ismerem is,de ő nem igazán beszél ilyenekről hogy mit szeretne venni stb ezért kis kihívás venni neki valamit,másrészt kapott már tőlem pár dolgot és kifogytam az amúgy is kevés ötletemből.
24 éves,ha ez számít.
tipp: -mozi
-póló amin ketten vagytok
én ilyesmikre gondoltam remélem segítettem valamennyit ;)
szerintem a fiúk a praktikus dolgokat szeretik.
mármint ne vegyél neki porfogó dísztárgyat, hanem inkább olyat, amit tud használni, akár minden nap.
de ruhát is vehetsz,hogyha tudod melyik a kedvenc boltja, milyen méretűt hord és milyen az ízlése.
nyilván páros dolog is jó lehet, akár közös kép is bekeretezve. de ezekkel nem szabad túlzásba esni.. mert a 6. ilyennek már nem fog örülni fél éven belül:D de mondjuk évfordulós ajándékra lehet ilyen ajándék.
de szülinapra/névnapra/karácsonyra én praktikus, használható dolgokat szeretek adni/kapni.
Hármas,négyes:Hát nem egészen ilyenekre gondoltam. :D
Ötös:A kategória nevében ott van hogy milyen alkalomra.:)
Nem valami kis királylánynak érzem magam,hogy "örüljön hogy szóba állok vele",és de,megtudja magának is venni amire vágyik.Köszönöm,de nem ez az első alkalom hogy veszek neki valamit,mégis értékel,nagyon is. :)
Hatos:Köszi,ne aggódj,nekik is szoktam venni,másrészt a barátom is értékeli.
A többieknek köszi a választ,tetszenek az ötletek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!