Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Barátnőmnek 18-dik szülinapjár...

Barátnőmnek 18-dik szülinapjára ajándék?

Figyelt kérdés
Sok időd nem tudunk együtt tölteni mivel keveset találkozunk, de ettől függetlenül nagyon fontos nekem. Valami elképesztően jó ajándékot akarok neki. :D

2016. febr. 28. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szép ékszer amit régóta szeretne, vagy a kedvenc csokija.
2016. febr. 28. 18:35
 2/4 anonim válasza:
Az ajándék már önmagában szép, ha a szeretett ember adja, és van mögötte érzés. Sokféle módon lehet egy ajándék "elképesztően jó". Fektethetsz bele több pénzt, energiát, időt, gondolatot. Van a barátnődnek valamilyen speciális érdeklődési területe, hobbija? Szerintem ott lenne érdemes kutatni.
2016. febr. 28. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
2016. febr. 28. 22:13
 4/4 anonim válasza:

Nekem hirtelen ékszer, smink, bármilyen kozmetika, parfüm, könyv, táska, pénztárca jutott eszembe, de te ismered, hogy mit szeret. Vagy valamit ami emléknek megmarad neki, albumot közös képekkel, vagy sokan vannak akik fényképről rajzolnak, nekem az is tetszene. Egy közös kép szépen lerajzolva bekeretezve. :)

20/L

2016. márc. 4. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!