Mit adjak neki szülinapjára?
Figyelt kérdés
Egy nem annyira közeli barátomnak vasárnap lesz a szülinapja, és szombaton fog bulit tartani. Mivel ugyebár annyira nagyon nem vagyunk jóban, elfelejtettem hogy most lesz a szülinapja, és ráadásul csak ma szólt, hogy én is hivatalos vagyok a bulijára. Holnap elmegyek egy barátnőmmel ajándékot keresni neki (az árkádba, ha ez lényeges), de nem tudom, hogy pontosan mit kellene. Szereti az animéket ahogy én is, de a nem nagyon van semmi animés vagy hasonló bolt a közelben. Ezen kívül gyűjti a kulcstartókat (szóval gondoltam hogy vehetnék azt, de nem tudom hogy ahova megyünk ott találok -e), és kicsit hippisen öltözködik. A kedvenc sorozata pedig a Gravity falls. Mást sajna nem igazán tudok róla. Jaés vásárláson kívül készíteni is szeretnék neki valamit, amire viszont már semmi ötletem nincs.2016. jan. 28. 18:51
1/4 anonim válasza:
Menj be egy hobbi boltba, árulnak olyan kulcstartót, ami üres és te rakhatsz bele valami képet. Az egyik oldalára rajzolj valamit, a másik oldalára rakj valami fotót, vagy képet és kész. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi ^^
2016. jan. 29. 13:30
3/4 Alyssa Anthony válasza:
Szia,hát kész íts neki egy bulis képeslapot és végy neki valami színes pulcsit vagy trikót.Azok akik kedvelik a hippis stílt azok örülnek az ilyen menő,hippis cuccoknak.:)
4/4 anonim válasza:
Magamból kiindulva egy üveg pezsgő azt kész főleg ha nem ismerem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!