Szerintetek ez MORBID vagy szép?
Unokahúgom csecsemőgondozóként végzett, imádja a kisbabákat.
Most lesz a születésnapja és arra gondoltunk, hogy egy cukrásznál készíttetünk neki egy kisbaba kinézetű tortát.
viszont a torta felszeletelése nem lenne kissé morbid?
Kedves kérdező! A 2. válasza miért is beteges?
Egyébként szerintem is morbid az ötlet.
köszönöm a válaszokat.
Ilyen tortára gondoltunk, szerintem ez gyönyörű csak hát a szeletelés...
azért szóltam le a 2-ik válaszolót mert egy pénisz torta nem illik egy családi összejövetelre.
Szerintem is morbid.
Mi lenne, ha kapna egy sima tortát és teleraknátok baba marcipánokkal. Azokat kevésbé morbid megenni :D
Morbid: [link]
Csináltass egy sima tortát és rakjatok rá marcipán baba figurákat, ahogy már előttem is írták.
Szerintem igen is morbid, de ha mondjuk a gondozásához szükséges eszközöket tesztek rá az is jó pofa lehet! Mondjuk itt van ez: [link]
Vagy például csak egy marcipán babát tegyetek rá. Egyébként pedig, mint olvastam azt írtad, hogy csecsemőgondozőként VÉGZETT, tehát márt biztosan felnőtt. Szerintem biztosan örülne csak pl. egy csoki tortának, de az ajándék lehetne mondjuk cumisüveg, vagy valami ilyesmi. :) Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!