Szerintetek ez MORBID vagy szép?
Figyelt kérdés
Unokahúgom csecsemőgondozóként végzett, imádja a kisbabákat.
Most lesz a születésnapja és arra gondoltunk, hogy egy cukrásznál készíttetünk neki egy kisbaba kinézetű tortát.
viszont a torta felszeletelése nem lenne kissé morbid?
2016. febr. 17. 01:06
11/35 anonim válasza:
Inkább valami nagy cumi, vagy játék, de én tuti kiakadnék, ha torta gyereket kéne széttrancsírozni.
12/35 anonim válasza:
"nem lenne kissé morbid"
NAGYON!
13/35 anonim válasza:
Nem muszáj babát formálni, legyen kiscipőcske, vagy játékmaci, valami, ami a gyerekekhez köthető.
14/35 anonim válasza:
2. vagyok :D Azok legalább némely esetben humorosak is lehetnek,(pl legénybúcsú/lánybúcsú) nade egy kisbaba? Az sose lesz humoros szerintem, még ilyen esetben sem.
15/35 anonim válasza:
Lehet mózeskosár is...szép is, utalás is, kevésbé is morbid. De szerintem egy kisbaba a tetejére díszítésnek jó ötlet, a többi kevésbé jó.
16/35 anonim válasza:
Csatlakozom azokhoz, akik szerint igencsak morbid lenne.
Sokkal jobb ötlet akkor már az, amit valaki íert, hoyg a tetején legyen egy marcipán baba.
17/35 anonim válasza:
19/35 anonim válasza:
Szerintem morbid, és kb. a Tortakirály szintű cukrász kell, hogy tényleg szép legyen, ne valami gagyi.
És általában a sima, nem ilyen formatorták, sokkal finomabbak.
Szóval én egy sima tortát csináltatnék, amit szeret. És a tetejére csináltatnánk díszeket. Már írtak elég sok ötletet, hogy mit lehetne.
20/35 anonim válasza:
Ritka hibbant ötlet. Állati humorosak akarunk lenni, aztán addig gondolkozunk, amíg megtaláljuk a lehető legidiótább megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!