Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szülinapi ajándéknak mi lenne jó?

Szülinapi ajándéknak mi lenne jó?

Figyelt kérdés

Hamarosan 17 éves lesz a barátom. Nemigazán tudom, hogy mit adjak neki. Gondoltam olyanra, hogy ilyen mit szeretek benned csomag de bizonytalan vagyok... Az is eszembe jutott hogy pénztárcát mert csak ilyen egyszerű van neki. Vagy mivel nagyon szeret zenét hallgatni illetve számítógépezni, valamilyen jobb teljesítményű fülhallgató is megfordult a fejemben. Lefeküdni még nem feküdtünk. A segítséget előre is köszönöm :)

16/L

2016. febr. 1. 16:30
 1/2 anonim válasza:
100%

Olyat kell amit tudod h szeretne értékfelne és használna ;)

Mindenképpen legyen benne valami kézzel készített dolog vagy szöveg. Ez aranyos és személyes.

Jó ötlet a pénztárca is, bár lehet nem érzi szükségét egy jobb fajtának, ha eddig nem szerzett be.

A fülhallgató tuti ;) a bluetooth-os fülhallgatóért tutira odalenne ;)

2016. febr. 1. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:
én 1 barátnőnek örülnék:D
2016. febr. 1. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!