Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hétnyi járás után tényleg nem örülek a lányok a szülinapi ajándéknak?
Összejöttem egy lánnyal,még egy hónappal ezelőtt,a gólyabálban ismerkedtünk meg,jól éreztük magunkat egymással,randiztunk utána majd legutóbbi randin ő megcsókolt,úgyvolt utána h találkozunk,vettem neki csokit s rózsát szülinapjára,meglepetésből akartam átadni neki,de ő rájött fc-n,elősször nem írt vissza,majd elküldött,hogy ő túl rámenősnek tartotta,hogy hozok neki ajándékot...
Erről mit gondoltok?A lányokat hagyni kell az első randi után,hogy ők keressenek?
Minden hasznos választ előre is köszönöm!
Kifogás, kifogás, kifogás.
Szerintem rájött, hogy te többet akarsz tőle, ő meg nyilván nem, és erre mondott neked valamit, hogy lekoptasson téged.
túlzásnak tartom 1 hét után, de azért örülnék neki, hogy ennyire figyelmes
és nem hinném, hogy ez jó ötlet, mert a végén azt hiszi, hogy azért nem keresed, mert nem érdekled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!