Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Kpop rajongónak születésnapjár...

Kpop rajongónak születésnapjára ajándék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval arról lenne szó, hogy egy Kpop (nem biztos hogy jól írom) rajongónak aki mellesleg egy nagyon jó barátnőm, szeretnék ajádnékot venni. Valami ötletetek van esetleg, hogy mit tudnék? Nem tudom, létezik e valami könyv, vagy hasonló, aminek egy rajongó örülne :) RAJONGÓK,SEGÍTSÉG :)))

2016. jan. 23. 22:34
 1/2 anonim válasza:
Ha tudod ki a kedvence bandája, vagy kedvenc tag a bandából akkor azzal kapcsolatban bármi :D Keres képet ráteszik bögrére, párnára stb Vagy ha lerajzolod annak is örül szerintem :) Nekem barátnőm a kedvenc bandám logójából csinált fülbevalót, szülinapomra pólót kaptam. Én naptárt csináltattam neki a kedvencei képéből, meg a kedvenc idolját megcsináltam ilyen kis cuki babának :D A CD-kel meg ilyenekkel az a baj hogy mire ide ér..meg a szállítással drága.
2016. jan. 25. 12:05
 2/2 anonim válasza:

A sakurazakában is körülnézhetsz, ott is vannak kpopos dolgok :)

[link]

2016. jan. 25. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!