Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adjak neki születésnapjára?

Mit adjak neki születésnapjára?

Figyelt kérdés
A problémám az lenne, hogy a legjobb barátnőm szülinapja pénteken lesz, és már vagy 2 hónapja kitaláltam egy ötletet. Viszont a megvalósítására nem került sor, ugyanis ezt múlt vasárnap terveztem. Csakhogy lebetegedtem, és mindössze ma kezdtem jobban lenni, így eddig nem tudtam semmit sem csinálni. És amit kitaláltam az is rettentő időigényes lenne, így jelenleg semmi ötletem sincs. Pár dolog a barátnőmről: szereti a black veil brides-t, a falling in revers-t, a répákat (nem félreérteni), és a fekete a kedvenc színe.

2016. jan. 20. 19:36
 1/5 anonim válasza:
100%
Nem tudom mennyit akarsz rá költeni, de vehetnél neki egy plüss répát (az ikea-ban lehet kapni), persze ha még nincs olyanja.
2016. jan. 20. 19:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, pont voltunk ott karácsony előtt...éreztem hogy meg kellene venni :/ az a baj, hogy nem budapesten lakom, hanem szegeden, de egyébként jó ötlet lenne
2016. jan. 20. 20:32
 3/5 anonim válasza:

Az első válaszoló vagyok.

Esetleg vehetnél neki egy új fülhallgtót, ha van neki, szerintem az sem baj, mert állandóan tönkremennek (nekem is múlt héten romlott el onnan jutott eszembe). Esetleg rendelhetnél egy pólót az egyik kedvenc zenekara webshop-jából, vagy a mintát akár rá is tetetheted egy sima fekete pólóra, egy csomó ilyen bolt van ahol ezt vállalják.

Most hirtelenjében nem jut eszembe jobb.

2016. jan. 20. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
ha van otthon megunt ruha anyagod, ami narancssargas, vagy pirosas ( esetleg feher anyagod, es ruha festeked), akkor magad is varrhatsz neki repa alaku plusst / kulcstartot.
2016. jan. 20. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
a póló ötletet már ellőttem karácsonykor, de a fülhallgató és a kulcstartó nem rossz ötlet :D köszönöm ^^
2016. jan. 20. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!