Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Az alábbiak közül anyának mit...

Az alábbiak közül anyának mit vegyek szülinapjára?

Figyelt kérdés

Anyának tönkre ment a DVD lejátszója, így arra gondoltam, hogy veszek neki olyat, ami megfelelne az igényeinek (USB csatlakozóval, órával), valamint a kedvenc filmjét is megvenném hozzá.

Viszont a CD-s rádiója is elromlott, ami a konyhában van. Ez is jól jönne neki.

Valamint említette, hogy milyen jó lenne egy olcsó tablet neki, hogy azon nézzen YouTube-ról filmeket, amikor főz.

Mit vegyek neki az alábbiakból? Tanácstalan vagyok...

2015. dec. 27. 18:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
49%
2-es re szavazok:)
2015. dec. 27. 18:13
 2/12 gömbicica ***** válasza:
73%
CD-s rádiót venném
2015. dec. 27. 18:19
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

A CD, DVD kora lejárt, úgyhogy azt felejtsd is el gyorsan.

Kizárásos alapon tablet.

2015. dec. 27. 18:19
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Hiába járt le a kora, ha anya használja, ragaszkodik hozzájuk...

2015. dec. 27. 18:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 3. Mivel azon tud zenet is hallgatni meg filmet is nézni, így mindegyik opció benne van!
2015. dec. 27. 18:22
 6/12 anonim válasza:
100%
tablet
2015. dec. 27. 18:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Tablet + kábel nélküli hangszóró? :)

Ha veszel hozzá egy HDMI kábelt is, akkor a tabletet egyébként a TV-re is rá tudja kötni filmeket nézni. Persze ehhez USB-n vagy SD kártyán kell a filmeket a tabletre rakni (de viszont nem kell kiírni, amit letölt dvd-re).

2015. dec. 27. 18:31
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Az olcsó tablet az kuka... Akkor már usb-s dvd lejátszót vegyél neki.
2015. dec. 27. 18:38
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
én az elsőnek örülnék a legjobban :D nagyon szeretek este filmet nézni, cd-t már nem hallgatok, a tablethez meg már öreg vagyok a jelek szerint mert nekem túl kicsi ahhoz, hogy élvezhető legyen egy film rajta :)
2015. dec. 27. 18:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is tablet. arról tud zenét is hallgatni. valamint filmeket is tud rajta nézni. youtubon és indavideon is van rengeteg. de lehet letölteni filmeket és ráhúzni a tabletre. szerintem ez a leghasznosabb. és valaki írta,hogy az olcsó tabletek nem valók semmire. nálunk a családban több is van, kb 20 ezer forint árkategória körül. az egyik volt szervízben 3 év alatt egyszer. a többinek semmi baja.. szóval szerintem nincs baj az olcsó tabletekkel, de felőlem vehetsz drágát is, az nyilván többet tud
2015. dec. 27. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!