Mit készítsek anyukám szülinapjára? 18L
Figyelt kérdés
Nem tudom már mit adhatnék neki, mert állandóan rajzokat kapott, meg ilyen hülyeségeket, aminek semmi haszna. Valami hasznosat szeretnék készíteni, saját kezűleg, viszont ne kelljen hozzá bevásárolni.. Nincsen saját megtakarításom. Az ötletekből meg már kifogytam. :/2015. szept. 14. 10:31
1/11 anonim válasza:
Félbevágott, maradék textillel bevont tejesdobozokból fűszerkert (4-5 féle magot vagy palántát csak tudsz kunyizni).
Tojástartóból varródoboz, vagy kivagdosva, befestve virágcsokor.
vagy pl. ez:
2/11 anonim válasza:
18/f anyukád nem hiszem hogy annak örül ha adsz valamit hanem hogy gondolsz rá szerintem csinálj egy képes lapot és írj rá valami kedveset pl hogy mennyire örülsz hogy felnevelt és mennyire szereted őt már ha nincs rossz kapcsplat köztetek mert akkor írók mást
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi első.
Jó a kapcsolatunk, és hasonlót már kapott anyák napjára. :D
2015. szept. 15. 10:34
4/11 anonim válasza:
És valami virág vagy ilyesmi lányos dolog ?
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi :) Majd megpróbálok valamit
2015. szept. 15. 21:22
6/11 anonim válasza:
Remélem is mert ha nem fú :-) megkeresem anyudat
7/11 A kérdező kommentje:
Na miért? :D
2015. szept. 15. 21:33
8/11 anonim válasza:
Szerintem ne akard tudni :-D de ha akarod akkor. Jelölj be pl skype-on ,facen és ott elmondom
9/11 anonim válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi de már megkapta. :)
2015. szept. 17. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!