Milyen hasznos ajándékot kérjek a 18. szülinapomra?
Figyelt kérdés
Nem kaphatok pénzt, és vmi hasznos, 10 év múlva is értékes dolgot kérhetek. Lány vagyok, most 17 éves. Köszönöm2015. aug. 9. 13:56
1/8 anonim válasza:
Emlékszem én ezüst ékszert kértem, hogy örökre maradjon meg ez az ajándék. :) ok, persze ez nem hasznos, de mit szeretsz csinálni? A használati tárgyak nem maradnak meg sokáig, főleg a műszaki cuccok. Valami bútor? Király matrac az ágyadba? Az nagyon jó tud lenni. Milyen árfekvésben kb? Attól is függ.
2/8 A kérdező kommentje:
Karatézni :-) de ahhoz minden védőm, kiegészítőm megvan. Bútort nem akarok, mindenem van és amúgy is koleszba nem kell semmi :-) matracom meg nagyon jó van, imádom :-)
2015. aug. 9. 15:09
4/8 A kérdező kommentje:
Van
2015. aug. 9. 15:27
6/8 anonim válasza:
Pl. utazást. Az élmény maradandó (és szerintem értékes).
7/8 A kérdező kommentje:
kb 20ezer van rá
Nincs időm utazni, mert sokat dol*ozok nyáron is
2015. aug. 9. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!