Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen ajándékot kérjek a...

Milyen ajándékot kérjek a szülinapomra a nagymamámtól?

Figyelt kérdés

Nem igazán van ötletem, hogy mit kérjek a szülinapomra a nagyimtól. Azt tudom, hogy az ára max. olyan 10000 ft lehet. Viszont pénzt nem akarok kérni,mert az szülinapra nagyon személytelen. Valami jó ötlet?

Csak normális válaszokat várok!

13 (annyi leszek) éves lány vagyok

2013. szept. 16. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy isteni finom tortát

cipőt, ruhát, kabátot

görkorit

könyvet

2013. szept. 16. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Kívánd azt, hogy még nagyon sok szülinapod ünnepelhesd a nagymamáddal!
2013. szept. 16. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
tortát, sütit :D
2013. szept. 16. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Könyvem már van rengeteg de a cipő és a ruha jó ötlet és szükségem is van rá, de ezek olyan dolgok amiket megkapok a szüleimtől is, mert szükségem van rá. E mellett pedig ez nem olyan személyes dolog és a nagyimtól valami olyat akarok ami nem egy ruha amit kinövök vagy már annyit hordom, hogy elrongyolódik meg minden, mert valami olyat akarok amit egyrészt mondjuk a szüleim nem vennének meg nekem olyan alapon, hogy szükségem van rá az alapvető élethez (póló, stb.)hanem valami olyan ami nyilván azért hasznos nekem de nem egy év vagy maximum két év az élettartalma. Talán értitek, hogy mire gondolok.
2013. szept. 16. 22:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló!

Ettől lennék a legboldogabb, de ez sajnos nem olan dolog amit lehet kérni.

2013. szept. 16. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Tudom, hogy ezt nem lehet kérni, csak azt akartam mondani, hogy az igazi érték nem kerül pénzbe!
2013. szept. 17. 05:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van
2013. szept. 17. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!