Hogyan ünnepeljem a 16. születésnapom?
Szeretnék valami különlegesebb szórakozási módot a 16. születési évem betöltésére.
Tudom, nem egy nagy szám (bár én azt kívánom bár ne lennék már ennyi idős), de csak az a bizonyos "sweer sixteen"...
Gondoltam limuzin bérlésre, csak az meg elég drága (1 óra 20 000-nél kezdődik),a bowling a haverok szerint vénasszonyos ilyen alkalomra.. viszont nem szeretnék hagyományos bulit.. Ötletek? Nagyon megköszönném a segítséget!:))
Sweet Sixteen :)
Amúgy ha szeretsz bulizni ,klubokba járni akkor kérdezd meg pár barátodat hogy elmennénk veled-e...
Pl.Szimbolba már beengednek 16-tól:)
igen igen sweet sixteent szerettem volna írni csak elgépeltem :s
persze az lenne a legjobb ha a haverok szerveznének meglepi bulit, de nem fognak mert a társaságunkból én vagyok az aki ilyen jófej és figyelmes :D
lehet maradok a kerti partinál :/ köszönöm a válaszokat! további ötleteket szívesen olvasok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!