10 eves kisgyereknek szulinapi ajandek? Modern beallitottsagu tehat focilabda meg roller szoba sem johet.
Bocs hogy ezt mondom, de oké, hogy te most 17 évesen örülsz neki, hogy nem kaptad meg és így a haverokkal játszottál, de az ő haverjai valószínűleg szinten gamerek.
Nekem van egy 10 éves öcsém, én Xbox hoz szoktam neki venni valamit, amikor eszembe jut a hülye kis majom, annak mindig örül.
Eddig az összes pesti playit-re elvittem, akkor ott megvettem mindent neki, amit úgy nagyon szeretett volna, meg találkoztunk James_mcvel meg Norbijoval.
Legutóbbi szülinapjára pedig gitárt kapott tőlem, és azóta is napi szinten gitározik.
Attól függ hogy mit szeret a gyerek a gépen kívül és olyanokban lehet meg gondolkodni.
"Sajnos a mi generációnk az első áldozata a technikának."
LOL. Ezt nagyon mokas 2015-ben olvasni :) A 80as evekben mar rengeteg elektronikus jatek volt, egy kicsit el vagy tajolva.
"Modern beállítottságú", ezért labda, roller, és egyéb normális, mozgásra ösztönző játék szóba sem jöhet. Értem. Nincs több kérdés.
(Mi ezt amúgy nem "modernnek" hívjuk. Van rá egy sokkal cirkálmányosabb szavunk. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!