Szerintetek készülnek valamivel? Vannak olyan jó barátok? Mondjam a barátnőmnek?
Pénteken lesz a születésnapom.Hétfőn találkozok a barátnőimmel.Az egyik barátnőmnek áprilisban volt a szülinapja és neki készítettünk ajándékot(mindenki írt neki valamit(nagyon szeretlek,te vagy a legjobb barátnőm,stb.) egy kis papírra).
Nem akarom hogy ajándékot vegyenek és nem az ajándék lenne a lényeg,hanem az hogy készülnek és nekem is tökéletes lenne ha írnak valamit vagy egy kis apróság amit ők készítenek.Nagyon jól esne,de lehet hogy eszükbe sem jutott a szülinapom és nem is készülnek semmivel.Nagyon nagyon rosszul esne mert én mindenkinek tudom a születésnapját és mindig készítek nekik valamit vagy veszek valamit(nem csak akkor ha meghívnak a szülinapi bulijukra).
Szerintetek mondjam a legjobb barátnőmnek hogy az tök jó lenne ha csinálnának nekünk valamit,mert neki is mindjárt itt van a szülinapja.Nem kérném meg őt hogy lepjenek meg valamivel,de ha nem jut eszükbe akkor...hát akkor eléggé mérges leszek és szomorú.Amúgy az a lány aki szervezte az egészet a barátnőmnek áprilisban,azzal hétfőn találkozok,szóval...azért jó lenne.
Mi honnan tudjuk, készülnek-e?
Szerintem, ha szólsz nekik, az gáz. Olyan, mintha kiprovokálnád az ünneplést. Tudnál utána őszintén örülni neki? Én biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!