A 18. születésnapot hogyan lehetne szépen megünnepelni? Úgy, hogy kicsit más legyen mint a többi.
Most töltöttem decemberbe a 18-at. Kivették a mandulámat dec elején, és nem jöttem annyira rendbe hogy el tudjak menni a barátaimmal bulizni, pedig pont szombatra esett.
De apukámnak hála, csodálatos estét szerveztek nekem. :)
Volt nagyon finom vacsora, rokonok, torta, sütemény, és 18 szálas rózsa csokor :)
Gondold végig hogy mit szeret a fiad, videojáték, együttes stbstb.
Aztán koncertjegy, edzőterem bérlet hosszabb időre, házi felszerelés edzéshez, számítástechnikai kütyük.
De mindenképpen érezze hogy ez az ő napja! :)
Sok sikert!
Ha kertes házban laktok felállíthattok egy sátrat.Lufikkal dekorálva.Szólhatnak a kedvenc zenéi.Jöhet a bográcsolás,grillezés,szalonnasütés.Lehet inni jó sok alkoholmentes sört.Lehet medencében pancsolni is.(azért alkohol menteset mert a nagy melegben nem feltétlenül jó berúgni.)De azért egy jó minőségű behűtött pezsgővel lehet koccintani! ;)
A tortája lehet valami szép nagy és finom és különleges pl.női alakú,foci alakú,sakktábla alakú,sörös doboz alakú stb.
Ha városiak vagytok akkor meg bérelhettek egy jó helyet és bulizhattok egy jót ott.Sok finom szendviccsel,hidegtállal.
Ajándék gyanánt: Telefon,Tablet,Pénz,Egyedi telefontartótok,Márkás focilabda,Tréningruha,Fiús könyvek:Fociról és focistákról szóló stb. Karóra,ha hord nyakláncot akkor nyaklánc stb.
Akkor ha te vagy az anya, a prostis ötletemet átértékelem. :D
Én a kerti grilleket nagyon szeretem, szóval a haverok át szülők el és sütögetni az egy egészen jó ötlet. Én a hagyományos rokonok, torta, stb. szülinapokat nem szeretem, mert nagyon unalmas. Elmennek a rokonok, és nézzük a TV-t semmi értelme.
Egyébként még ami eszembe jutott, hogy valami olyan ajándékot is adhatnátok neki, amit nem felejt el soha. Nem ismerem, de pl ejtőernyős ugrás, vagy lőgyakorlat, én nagyon bírtam volna, ha vettek volna nekem egy aknavetőt amivel szétlőhetek valamit. Vagy búvárkodás, hőlégballon, vagy a család elmegy paintballozni, vagy elvinni vadászni. Egyébként ha szereti az alkoholt, akkor egy különleges italt is lehet venni. Nálam egyébként ez a tuti. Imádom a különleges piákat.
Ötlet rengeteg van, kérdés mennyi a pénz. De a kerti sütögetés olcsón meg van, és az is jó.
Egyébként ha nagy a ház, akkor lehet venni egy krokodilt is. Annak biztosan örülne.
De ahhoz csak egy kupont kell venned. Nem kell előre kifizetned. Szal én azt csinálnám, hogy nyomtatnék neki egy szép bónuszt, hogy ez egy ejtőernyős ugrás. Aztán majd úgyis akkor fizeted ki, amikor odamentek. Nem kell előre megvenni.
Egyébként nem akarok hülyeségeket mondani, de amikor néztem, ilyen 30 ezer körül láttam. De most megnéztem neked, a google első találat 44ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!