1hét múlva lesz az édesanyám születésnapja. Mit vegyek neki? Mi a legmegfelelőbb? (többi lent)
Az édesanyámról:
- nagyon fiatalos
- sokat dolgozik
- szereti a virágoskertjét
- szeret utazgatni (bár gyűlöli a vizet)
- nagyon oda van a háziállatokért, kettő van neki (cica, kutya)
- Erzsébetnek hívják
- nem szereti az ilyen nagy műszaki cikkeket (csak azért van nagy tévéje mert a házassági évfordulójára azt vettek)
- nagyon szeret vásárolni
- imádja a csokoládét
.... Adtam támpontot .....
Írjatok, hogy ti mit vettetek már. És aggyatok ötletek én mit vehetnék neki.
Siessetek! :)
Vidd el a Keukenhof-ba! A világ legnagyobb virágoskertje.
De ha oda nem is, a Jeli arborétumba elviheted. :) Szerintem Magyarország legszebb arborétuma!
Az én anyum is fiatalos ezért a pink pandáról rendeltem neki egy ápoló csomagot amit én állítottam össze neki. :)
Esetleg a Lushban is nézhetsz neki valami nagyon jó illatú szappant vagy egy fürdőbombát. :) Esetleg csinálhatsz neki saját magad csokoládét, úgy, hogy megolvasztasz 1-2 tábla milkát és belepotyogtatsz oreo darabkákat, m&m et , aszalt gyümölcsöket és azt szépen becsomagolod. :)
Hány éves vagy és a zsebpénzedből mi a maximális amit ajándékra szeretnél költeni?
Mivel fiatal, lendületes, jönni-menni szerető édesanyád van egy finom parfüm telitalálat lenne.
Vagy süthetsz neki tortát saját kezűleg.
Ha kifutottál az időből, egy márkás, igényes bombon is jó ötlet lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!