Nektek is rosszul esne a helyemben?
A múlthónapban volt a születésnapom.A 18.De nem volt pénzünk.De így is kaptam a szüleimtől egy szál műtulipánt és 2 db gumicukrot.
Hozzáteszem minden második szülinapomat tartjuk csak meg,nem járok bulizni és igazán barátaim sincsenek.
Anya nemrég megkapta a fizuját és megígérte hogy bepótoljuk a szülinapomat és sütünk itthon tortát és meg is hívhatok valakit.Sose volt még vendég a szülinapomon.
Nagyon megörültem.Szóltam az egyik jó lány ismerősömnek hogy lesz szülinapom és elhívtam.
Nos anya szerintem megfeledkezett erről.Hiszen mindent megvett Húsvétra.De a tortához semmit nem vásárolt és nem is hozza fel.Hozzáteszem a lányt holnapra hívtam.És nincs semmi.Most mit mondjak neki!? :O Annyira égő!
18/L
Megpróbálom belegondolni magam a helyedbe.
Ami elég nehéz,mert én születésnapomra a szüleimtől -anyukám azt mondja- egy-egy puszit kaptam.Igaz,hogy a sajátjukat se ünnepelték;de mégis,a gyerekükét talán lehetett volna.
Te eddig minden második születésnapodat ünnepelted velük,és ez az lett volna.Emiatt vagy letörve.
Viszont kaptál -akármilyen- virágot.Sőt a mű még jobb is,nem hal meg,el is teheted!
Kaptál édességet is,a gumicukrot.Nem felejtettek el!Szuper!
Szerettél volna vendéget a szülinapodra,és bár jön,nem azt kap,amit mondtál neki.Ez ciki.De nem halálos.
Szerintem pont jól fogjátok érezni magatok,ha a régi fényképeid nézegetitek.Az jó mulatság,akármikor.
De már biztos meg is oldottátok.Mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!