Szerintetek milyen legyen a buli?
Figyelt kérdés
Júniusban lesz a barátom szülinapja tudom még messze van de 18 éves lesz és egy felejthetetlen bulit szeretnék csinálni neki. Elég nagy szerepet játszik az életében a sport és szeret gitározni. Olyan 20-30 ember lenne ott. Tortája egy gitár lenne. Nem tudom ez jó ötlet e de imádja a rétest az a mindene a túrós bármikor bármennyit megeszik. Valahogy a rétest is beleakarom venni a dologba tudom mennyire szereti de nem tudom hogy lehetne megoldani. pl a rétesekből kirakok egy 18-ast vagy 18 rétest kap vagy mindenkitől egy darab rétest. vagy nem tudom valami ilyen ötletet tudnátok adni? És még gondoltam egy szép könyvre amibe a barátai írnak pár sort róla vagy egy idézetet és ott lenne még egy közös képük is.Zenekart megoldom az nem lesz nehéz. De helyet nem tudok hol legyen meg mi legyenek a programok miket csináljunk. Meg valami programot szeretnék majd neki imád motorozni egy motort is szeretne már nagyon. Szeret romantikázni :) Segítsetek kérlek! :)2015. márc. 22. 21:31
1/1 anonim válasza:
lényeg hogy legyen elég pia, többi nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!