Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek a barátom 18....

Mit vegyek a barátom 18. szülinapjára?

Figyelt kérdés
Nem akarok nagyon nagy dolgot venni.Arra gondoltam hogy veszek neki egy képkeretet benne a közös képünkel.Fiúk ennek szoktak örülni?

2015. márc. 15. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a te párod ennek örülne, akkor örülni fog neki. Én még nőként sem tudok semmit kezdeni a szíves plüssmackókkal, a cuki képkeretekkel.
2015. márc. 15. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
49%

A kis tesdedet add neki...extrákkal. A képkeret gyerekes.

22/F

2015. márc. 15. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem attól is függ mióta vagytok együtt és eddig milyen értékben ajándékoztatok egymásnak

bár az ilyen képes szerelmes dolgokat én meghagynám valentinra, vagy évfordulóra

barátomnak mostanában lesz a születésnapja (21) én protein shakert vettem neki meg órát :D

16L

2015. márc. 15. 13:43
 4/4 anonim válasza:
Szerintem sokkal feledhetetlenebbek azok az ajándékok, amikor együtt töltötök egy napot, vagy elmentek valami izgalmas helyre együtt, pl. kalandpark vagy kirándulni valahova, vagy ha passzívabbak vagyok, akkor mozi, vagy beülni egy hangulatos helyre. De egyébként szerintem a kép is jó ötlet. Lehet fújjolni, de egy párkapcsolat szerintem ezekről az aranyos dolgokról (is) szól... :)
2015. ápr. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.