Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek is ciki? Mondjam...

Szerintetek is ciki? Mondjam vissza rendelést? Le fogom égetni a gyereket?

Figyelt kérdés
Hétvégén egy 7éves rokon kislány szülinapi zsúrjára megyünk (felnőttek és gyerekek egyaránt), minden évben mi visszük a tortát, attól függően mikor milyen mesét szeret (volt már Micimackós, Barbies, Monster High-os). idéna Jégvarázsért van oda nagyon, ezért Jégvarázsos tortára gondoltam. Az egyik barátnőm ajánlott egy kicsit elegánsabb cukrászdát (nevet nem írok) hogy ott mennyire szép tortákat csinálnak. Ma délelőtt megrendeltem a Jégvarázsos tortát, de a kiszolgáló csaj teljesen leoltott, hogy mennyire stílustalan Jégvarázsos tortát vinni egy tavaszi zsúrra, meg majd jól kiröhögnek engem is meg a gyereket is. Megrendeltem a tortát, de most egyre jobban idegesít, ahogy elképzelem a hópelyhes tortát a tavaszi virágokkal díszített asztalon. Szerintetek lemondjam és menjek vissza a régi megszokott cukrászdámba és csináltassak valami tavaszi tortát?

2015. márc. 9. 11:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha én lányom júniusi, ha még kitart addig ez a lelkesedése, ő is jégvarázs tortát fog kapni, mert az a kedvenc.

A férjem viszont februári, de a fagyi torta volt minden álma, mert hogy ő sosem kaphatott fagyitortát. Most kapott, februárban.

2015. márc. 10. 12:16
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én bizony felhívnám a cukrászdát, és elmondanám hogy elgondolkodtam a tegnap hallottakon, igazuk van és lemondom a rendelést. Aztán meg elbattyognék a szokottba.
2015. márc. 10. 12:19
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Most továbbolvastam, látom sikerült megoldani :) Különben ha továbbmegyek, a cicás tortáknak meg a tölteléke nem macska, ennyi erővel alig van mintás vagy formatorta amibe nem lehetne belekötni.
2015. márc. 10. 12:21
 24/30 A kérdező kommentje:
Igen sikerült...lehet a pasi majd továbbítja a főnöknek, hogy mi történt, de lehet hogy nagy ívben lesz.rja majd...ahogy láttam a füzetet rengeteg megrendelésük van, ugyhogy szerintem ezeknek nem osz nem szoroz egy torta...de hogy senkinek nem fogom ajánlani a helyet, az is biztos.
2015. márc. 10. 13:22
 25/30 anonim válasza:
100%
Szia! Az én kislányom augusztusi és tavaly nyáron Jégvarázsos tortája volt. :)
2015. márc. 10. 14:27
 26/30 anonim válasza:
És most a kislány nem kap Jégvarázsos tortát?
2015. márc. 10. 18:07
 27/30 A kérdező kommentje:
De kap, már este megrendeltem onnan ahonnan szoktam :)
2015. márc. 10. 21:59
 28/30 anonim válasza:
100%
Ne hallgass arra a cukrászdás dögre, ha a gyerek azt szereti, akkor nem lesz ciki.
2015. márc. 11. 06:12
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem ciki, a gyerek örülni fog neki és az a lényeg:) Mondjuk én ezért nem mondtam volna vissza a rendelést, ha rendesen megcsinálják meg minden, akkor nem érdekel, hogy milyenek. Lehet, hogy szóban másképp hangzott, de szerintem ez nem volt annyira nagy bunkóság csak elmondta a véleményét meg, hogy mit gondol róla, hogy milyen stílusban az már más kérdés, de nem kell ezzel egyetérteni. Azt és olyat veszel, amit akarsz, neki nincsen hozzá semmi köze. Kicsit sajátos az ízlésem, ha nem vettem volna meg azokat a dolgokat, amik miatt az eladó furcsán nézett rám vagy kiröhögött, akkor most nagyon bánnám:)
2015. márc. 18. 10:09
 30/30 A kérdező kommentje:
Lett torta, csak más helyről. Nagyon szép lett és nagyon finom is volt, s mindenkinek tetszett, a kislány pedig imádta :)
2015. márc. 18. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!