Szerintetek is ciki? Mondjam vissza rendelést? Le fogom
égetni a gyereket?
Figyelt kérdés
Hétvégén egy 7éves rokon kislány szülinapi zsúrjára megyünk (felnőttek és gyerekek egyaránt), minden évben mi visszük a tortát, attól függően mikor milyen mesét szeret (volt már Micimackós, Barbies, Monster High-os). idéna Jégvarázsért van oda nagyon, ezért Jégvarázsos tortára gondoltam. Az egyik barátnőm ajánlott egy kicsit elegánsabb cukrászdát (nevet nem írok) hogy ott mennyire szép tortákat csinálnak. Ma délelőtt megrendeltem a Jégvarázsos tortát, de a kiszolgáló csaj teljesen leoltott, hogy mennyire stílustalan Jégvarázsos tortát vinni egy tavaszi zsúrra, meg majd jól kiröhögnek engem is meg a gyereket is. Megrendeltem a tortát, de most egyre jobban idegesít, ahogy elképzelem a hópelyhes tortát a tavaszi virágokkal díszített asztalon. Szerintetek lemondjam és menjek vissza a régi megszokott cukrászdámba és csináltassak valami tavaszi tortát?
ha hozol egy dontest, akkor nyugodtan lexarhatod hogy ki mit gondol rola utolag, plane egy idegen.
A gyerekeknek amugy meg mindegy, torta, megeszik, viszlat.
Nem kell ezen ennyit agyalni.
2015. márc. 9. 13:42
12/30 anonim válasza:
Nyáron is eszünk téliszalámit! - és egyáltalán nem ciki!
A főnöknek érdeke, hogy tudjon róla, ha munkatársa/beosztottja rontja üzletét.
2015. márc. 9. 14:15
13/30 anonim válasza:
Én visszaoltottam volna a rendelést felvevő csajt a korlátoltsága miatt.
Szerintem is jelezd a főnöke felé, ne hagyd annyiban!
2015. márc. 9. 18:32
14/30 anonim válasza:
Nyugodtan legyen Jégvarázsos torta. Nehogy már egy idegen miatt kelljen magyarázkodnod a gyereknek: "Ne haragudj Barbika, hogy nem jégvarázsos tortát kapsz, de a cukrászdában azt mondták, hogy nem illik tavasszal téli tortát enni".
Elég hülyén jönne ki, nem? :)
Szóval nyugodtan legyen olyan a torta, még én is örülnék így 20 éves fejjel, mert imádom azt a mesét. :))
És a főnöknek meg tényleg kéne jelezned, mert ez nem normális egy eladótól.
Üdv: egy cukrászdai eladó. :))
2015. márc. 9. 19:30
15/30 anonim válasza:
A helyedben személyesen mondanám vissza a rendelést, a főnök jelenlétében, és elmondanám, hogy miért, és hol csináltatom meg inkább a tortát.
Voltam hasonló helyzetekben (nem torta kapcsán, de a szitu hasonló), van rá már standard válaszom. Udvarias mosollyal közlöm, hogy "kedves, ha kíváncsi leszek a véleményére, meg fogom kérdezni."
2015. márc. 9. 21:07
16/30 anonim válasza:
Jézusom, ekkora bunkó eladót... Én még nem láttam olyan 7 éves (vagy akármilyen korú!) gyereket/embert, aki egy ajándékért kinevetné a másikat.
Arról nem is beszélve, hogy a kedvenc meséje... Neki mindig tavasszal van a szülinapja, nemcsak idén! Akkor ő sosem kaphatna ilyen tortát, hiába szeretne!?
Ugyan már!!
2015. márc. 9. 22:46
17/30 anonim válasza:
Hát ez az eladó nagyon beképzelt. Utálom amikor valaki beleszól ilyesmibe. Egyszer mentem kinyomtatni egy levelet amit angliai cégnek irtam. Erre elkezdi az eladó sózni az agyam hogy nem jól írtam mert nem oda kell írni a házszámot stb. Na mikor leteremtettem befogta és még panaszt is tettem. Hogy mi köze van az eladónak ahhoz hogy mit irtam . Nyomtassa ki fizetesse meg es Ennyi. Na ez van ebben az esetben is.
2015. márc. 10. 00:33
18/30 anonim válasza:
Te jó ég, mit szól bele az eladó, hogy milyen tortát rendelsz? Nehogy már megszabja.
2015. márc. 10. 08:24
19/30 anonim válasza:
Nézd,ha ez egy Tavaszi ünnep buli, oda valóban marhára nem passzol egy hopelyhes torta. De ha jól olvastam, ez egy gyerek szülinapja. Tökéletes lesz a torta
2015. márc. 10. 10:04
20/30 A kérdező kommentje:
Tegnap munka közben már nem tudtam kimenni,így csak este jutottam vissza a cukrászdába. Már nem a fiatal csaj volt ott, hanem egy pasi. Szóltam neki hogy le szeretném mondani a rendelést, s bár nem kérdezte miért, de elmondtam az esetet és hogy annyira megalázva éreztem magam, hogy nem köszönöm,de nem kell innen semmi. Erre ő értetlenkedve elkezdi mutogatni a megrendelő füzetet, hogy az enyémen kívül még 4db Jégvarázsos torta van megrendelve, úgyhogy nem is érti a kolleganő kioktatását...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!